donderdag 9 april 2015

Partytime!!



En na Jerom zijn ook Mari, Anto en Julia op Aruba geland, dat was ook superleuk :) Gelukkig was de vlucht mega goed gegaan en met Julia in de hoofdrol met de stewardessen "vloog" ook hun tijd, ze waren er zo. En wat een leuke tijd hebben we gehad.

 De welkomst traditie is voortgezet: de mannen met de hoeden en de vrouwen met een shirt.


Een welkomstdrankje bij Westdeck en meteen even het water in. supergezellig!


's avonds een heerlijke Caribische bbq: lekker eten, en de porche versierd met kaarsjes en fakkels. Wij hebben de volgende dag lekker gekite met Jerom en Mari, Anto en Julia hebben in het zwembad gerelaxed en bij Starbucks wat lekkers gehaald. 's Avonds pizza bij Casa Tua heerlijk! De volgende avond heerlijke hollandse pannenkoeken a casa Sjoerd en Rita, ook supergezellig!


We hebben ook een 'sunrise tour' gedaan, arias sunrise tours hilarisch: in kleine buggykarretjes door de wildernis.  Om 5.50 uur vertrokken we, pfieuw, dat was echt wel vroeg hoor, vooral voor mijn droomprins hihi. Om het leuk te houden daar ff geen foto's van hahaha. We reden over ruig gebied naar de natural pool, daar hebben we allemaal gezwommen, zoooo leuk! onderweg regelmatig ff een stop om te picknikken, heerlijk: leuk, lekker, gezellig en relaxed!

Julia heeft zich ontpopt tot een ware globetrotter en survivalchick, ze genoot net zo hard als wij, hoe leuk allemaal! 










De 'fonteingrotten" zij we in geweest met daarin een aantal gravures van indianen, klein en niet erg veel, maar toch leuk erin geweest te zijn. Dit is alemaal een onderdeel van het Nationale Park Ari Kok.  O ja, en ook nog een verzorging door visjes die aan je voeten en vooral je tenen knabbelen, dat kriebelt harstikke hihiSommige visje hebben zich over-eten: aan Jeroms en Anto's voeten hadden ze een hele kluif hahaha!









En ja, dat Jerom zelf mocht rijden in een van de karretjes was helemaal top!
Terug langs het windmolenparkvan Aruba, 10 molens,,... het is een begin :). Bij de laatste stop nét voor Boca Grandi heeft Jerom nog even gesnorkeld.  Wat een leuke belevenis met z'n allen.


Ook hebben we nog deze week met Mari en Jerom geSUPt. (Stand-Up-Paddle), was ook zoooo leuk, altijd een lekkere workout, vooral als je een ommetje neemt richting Venezuela Jerom!!! Daarna gezellig nog een lekker drankje op het terras bij de highrise hotels, waar Anto en Julia al aan het lounchen waren.




En jaaaah, natuutlijk ook naar Boca Gandi, en àllemaal 'aan de kite", Jerom lekker zelf varen, ging trouwens steeds beter, hij heeft veel vorderingen gemaakt, hij maakt nu ook bochtjes, helemaal TOP man!




Mari en Anto hebben met de trainerkite voor het eerst kennis gemaakt met de kracht van de wind én met Sjoerd in de rol van (fantastische) kite-instructor :) Ze hebben het hartstikke goed gedaan! Wij hebben ook lol gehad als het wat te hard ging, hihihi...




Relaxed in het hutje, iedereen blij, zelfs Maestro lacht!

Met Mari ook nog ff gespeeld in de golven, ik met de kite en zij liggens op mij Woohoo (surfboard), hilarisch wat hebben we gelachen. bij de eerste poging broekje verloren, de volgende keer een surfshort aan, daarna lease geknapt, haha. Ook het ontwerp met een stokje brak af, er stond toch best veel kracht op, maar al met al hebben we vette lol gehad!



En toen was er de mannen-en de vrouwenavond, de mannen zijn naar de renaissance geweest, daar hebben ze de autoshow van The fast and te Furious gezien, 'Een spctacel' zou het zijn, ze hadden er twee uur voor uitgetrokken, Uituiendelijk 4 auto's gezien en een DJ die keihard bandjes afspeelde, hilarisch. Jerom heeft daanra de film gezien en Sjoerd en Anto hebben zitten smikkelen van een pizza bij Casa Tua.
De dames ( Mari, Julia en ik) zijn wezen shoppen in Paseo Herencia en hebben daanra heerlijk gedineerd. Wat hebben we we gelachen toen bleek dat ook daar een "autoshow was", maar het leukst was hoeden passen!

Bij Arubaville hebben we ook een hele relaxte avond gehad, wat een leuke tent is dat, dit jaar nieuw op Aruba, maar supergeslaagd! Het eten is er superlekker. Heel veel mensen die we op Boca zien waren daar ook, supergezellig dus. De lokatie is werkelijk prachtig en bij avond superromantisch, Ook de live muziek was helemaal TOP, we hebben genoten!
Jerom was die avond lekker stappen met Jerry, lokale kroegjes bezocht. Hij is deze week ook een keer los gegaan in het casino, ( gelukkig is de schad beperkt gebleven, maar heeft hij wel een hele leuke avond gehad.




En dan 4 april, wat zijn we allemaal blij, felicitaties uit binnen- en buitenland en de variaties zowel life- als via de whatsapp wat geschreven als ingezongen sonates, heel erg blij mee hahaha
en oooohhhww yeaaaaahhhh, de euforie van de parachutesprong blijft, regelmatig kijk ik nog ff naar het filmpje wat was het spannend en het zelf sturen zoooooo gaaf, adrenalinuuuuuuhhhh hahaha. Thmx Sjoerd voor het onvergetlijke kado. Maar ook mijn nieuwe jurk en tas zijn supermooi en leuk, heel blij mee!
Het was een supergezellige dag, afgesloten met een heerlijke diner bij Barefoot: elegant dining on flipflops, de foto's spreken voor zich: One Happy Family op One Happy Island :)




2 opmerkingen:

Marieke zei

Wohoooo! Het was een topvakantie en met deze foto's em verhalen is het weer dubbel en dwars genieten!! Thanks lieve family;-)

Rita zei

heeeeeeej mari, ja leuk he al die herinneringen, allemaal om te koesteren,
dikke knuf,
x